marți, 15 mai 2012

Hidroizolatii terase bloc: Hidroizolatia sau renovarea terasei de bloc este o lucrare importanta, comuna, ce se plateste de toti proprietarii.

Reparația terasei blocului e de multe ori motiv de disputa intre locatari deoarece în unele cazuri sunt puși sa plătească doar cei de la ultimul etaj. Legea însa prevede ca lucrarea trebuie suportata de toți locatarii. (vezi art 44 din HG 1588 din 2007.)
     
"Terasa e un spațiu comun, iar cheltuielile de reparație sunt repartizate tuturor locatarilor, proporțional cu cota parte indiviza". Suma ce revine de plata pentru fiecare apartament se hotărăște în Adunarea Generala. 

În cazul neachitării, se vor aplica penalități

Dacă exista locatari care nu vor sa plătească, li se vor pune penalități și vor fi chemați în instanta pentru obligarea plătii datoriilor.

In cazul în care locuiți la ultimul etaj al unui bloc și izolația plafonului a început sa cedeze, trebuie sa va adresați printr-o cerere scrisa asociației de proprietari. Președintele sau administratorul asociației e obligat sa contacteze mai multe firme specializate pentru a alege cea mai buna oferta.

Daca asociația nu ia masuri pentru reparația terasei, puteți reclama situația la serviciul asociații de proprietari din cadrul primăriei de care aparțineți. In cazul în care administratorul refuza sa aprobe lucrarea, puteți convoca Adunarea Generala și i se poate desface contractul de munca.

Aici găsiți mai multe variante de refacere a hidroizolatiei la terasa blocului.

Sursa: Blocul-Meu.blogspot.ro

Doriți sa executați o lucrare de hidroizolație sau termoizolație terasa, contactați-ne la telefon 0720.-601.931; sau pe email: hidroizolatii@europe.com . Cerere de Oferta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu