sâmbătă, 25 aprilie 2015

Cum se fac hidroizolațiile la terasele de bloc?

Având in vedere ca avem multe solicitări din partea persoanelor interesate de lucrările de hidroizolații la terasele de bloc, continuam articolele dedicate acestui domeniu de activitate.

 Hidroizolațiile la terasele de bloc se executa de regula cu membrane bituminoase. Pentru o lucrare durabila, se recomanda un sistem de hidroizolație monostrat sau dublustrat, care este eficient dacă se aplică corespunzător de către profesioniști.

Pentru primul strat se folosește o membrana bituminoasa finisata de 3 sau 3,5 kg/mp, iar pentru cel de-al doilea strat, de regulă o membrana bituminoasa pe bază de poliester în greutate de 4,5 kg/mp, prevazută cu ardezie la partea superioară.

Oferta de preţ pentru lucrările de reparaţii terase bloc se realizează după o prealabilă vizionare a terasei. Preţurile la lucrările de hidroizolaţii variază în funcţie de stadiul in care se afla terasa, de stratul suport (nisip sau dale) precum si de numarul de membrane bituminease ce se vor aplica. 

Pentru construcțiile noi, sistemul de hidroizolație este diferit, în sensul ca se vor aplica mai multe straturi de membrana, iar beneficiarul are opțiunea sa facă și termoizolația terasei. Astfel se aplica membrane, strat de difuzie, barieră de vapori, polistiren pentru termoizolație plus alte doua straturi de membrană. 

Pentru oferta hidroizolație terasa de bloc accesați AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu